недеља, 12. децембар 2010.

SASTAV O ZIMI-SLIKARKA ZIMA


 ZA SVE KOJI NEMAJU DOVOLJNO VREMENA I INSPIRACIJE -NAPISAĆEMO  SASTAV! 

Sve što  je potrebno  da uradite je da nam pošalješ zadatu temu i podatke  na 066 442-695. Nakon toga mi ćemo Vam poslati  ime na koje treba da uplatite 450din. post netom, što je izvodljivo iz svake pošte . Na isti broj telefona pošaljite nam i broj koji stoji na uplatnici i dokazuje da ste uplatili novac. Od tog trenutka sastav će te  dobiti u narednih 12h, što je maksimalno vreme, na e-mail adresu koju budete naveli u poruci.Ukoliko Vam je  kraći vremenski rok, kontaktirajte nas  da se dogovorimo!
Ukoliko Vam  je sastav potreban, a nije Vam jasno nešto u vezi opisane procedure, zovite bez ustručavanja! 
Ako Vam je lakše, pišite na:  mboskov1973@gmail.comSlikarka Zima je stigla u moj grad.
   Uzela je veliku slikarsku četku i oslikala ceo grad belom bojom. Krovovima kuća i zgrada je naslikala bele kape sa ponekom crvenom tufnom. Jelkama je naslikala divne bele bunde, prošarane tamno zelenom bojom.
Za parkove je utrošila najviše bele boje. Pa parkovi izgledaju kao veliki oblaci. Za ulice je izmešala belu i sivu boju.Na parkinzima su automobili crvene, plave, žute boje. Slikarka Zima  ih je izšarala belom bojom. Na staklima automobila naslikala je nežne pahulje i srebrne dvorce iz neke ledena bajke.
    Kako je samo lepo oslikala naš grad. Prava je umetnica slikarka Zima.