субота, 04. октобар 2014.

ČUDESAN SVET DETINJSTVA

Moj svet je ispunjen raznim dogodovštinama kao i detinjstvo svih mojih vršnjaka.
Foto: Citymagazine.rs
Trudim se da ne napravim ni jedan nestašluk, ipak se po nekad neki i desi ja to prosto ne mogu da sprečim. Nije da ja to namerno radim, jednostavno se desi.
Bio je to dan kao i svaki drugi, ništa nije ukazivalo da je to dan kao stvoren za nestašluke.  Ustala sam kao i obično i krenula u školu. U školi je sve proteklo normalno čak sam dobila i peticu i takosva srećna krenula kući. Dan je bio prelep sunce je sijalo, ptice su cvrkutale a rascvetalo cveće je mamilo svojim opojnim mirisom. Već sam se dogovorila sa drugaricom da ćemo posle škole prošetati.Jedva sam  čekala da ostavim torbu ,presvučem se i ,pravac  šetnja.
Kako sam stigla kući bacila sam torbu u ćošak i pokupila sendvič da pojedem uz put . Nisam imala vremena da se zadržavam drugarica me je čekala ispred kuće. Moja mama obožava cveće i kuća nam je puna saksija. Tu uvek postoji mogućnost da se iz nepažnje naravno slučjno nikako namerno neka i obori. Upravo se meni tog dana to i desilo. Žurila sam zaista nije bilo namernno. Nisam ni osetila da sam je dotakla, kad sam samo čula jak tresak iza sebe. Znala sam da sam zabrljala i to dobro.Bio je to mamin omiljeni cvet ......

Sastav u celosti  možete naručiti uplatom 500 din. POSTNETOM na broj: 066442695